Typsnitt – aifosHandwriting

61,00 kr

aifosHandwriting är ett TrueType-typsnitt i handskriven stil, digitalt förädlad från naturlig handstil hos en av upphovsmännen.

Typsnittet inkluderar 168 glyfer i en enskild stil, omsorgsfullt konstruerade samtidigt som de behåller sin trogenhet gentemot de ursprungliga penndragen.

Läs mer i beskrivningen nedan.

För att ladda ned och testa detta typsnitt privat i opublicerad media, utan den giltiga licens för användning i kommersiella och icke-kommersiella publikationer som medföljer vid köp, vänligen följ denna länk.

För en tutorial om hur man installerar typsnitt i Windows eller macOS, klicka här.

Artikelnr: 6209 Kategori:

Beskrivning

Vänligen observera:
Detta är en nedladdningsbar vara som registrerade kunder kan hämta via Mitt konto alternativt via bifogad länk i e‑post efter köp av licens. Den licensierade varan levereras i format enligt specifikation (vänligen se Mer information).

Vad gäller det tekniska är typsnittsformatet av OpenType-slag med TrueType-konturer, och typsnittet inkluderar de flesta glyferna i den teckenkodning för latinska alfabetet som kallas ”ANSI” men egentligen heter Windows-1252. Typsnittet har framgångsrikt testats på såväl Windows- som macOS-plattformar.

Lämplig för lekfulla syften och designer, likväl då naturlig trovärdighet skall kommuniceras utan att förlora läsbarhet – aifosHandwriting är ett typsnitt med många användningsområden. Vi har själva använt den med god effekt i egna projekt, såsom i tävlingsbidraget Känner du till Pålsundsparken?

Mer information

Familjenamn

aifosHandwriting

Stil(ar)

Normal

Typsnittsnamn

aifosHandwriting-Regular

Antal glyfer

168

Teckenkodning

Windows-1252 ("ANSI")

Typsnittsformat

OpenType-format med TrueType-konturer

Filtyp

TrueType Font (.ttf)

Filstorlek

42 KB

Upphovsman

Sanning Arkitekter

Användarlicens

Royaltyfri, icke-exklusiv, icke-tidsbestämd licens för såväl kommersiellt som icke-kommersiellt bruk

Publiceringsdatum

4 maj 2020